Vi har nye nettsider

Har du gode ideer til hva sidene burde inneholde? Er det noe du stadig lurer på, som du gjerne skulle funnet her? Gi lyd!

Formålet med nettsidene er å

  1.  Informere musikanter og foreldre. Det betyr for eksempel du både skal kunne finne vaffeloppskriften til loppemarkedet, og lure tips og triks, som foreksempel hvordan man setter et notestativ. Her skal du også finne det siste korpsinfoet, hvis du har sletta e-posten ved en feiltakelse. Løpende meldinger derimot, som oppmøtetider på øving og at du må huske notestativet til konserten neste onsdag, får du i korpsets lukkede facebookgruppe.
  2. Vise fram aktiviteten i korpset. Her legger vi ut informasjon om neste loppemarked, neste konsert og andre hyggelige nyheter  som du kan dele på facebook og med verden for øvrig.
Posted in Nyheter.